Често задавани въпроси

Често задавани въпроси и отговори.

Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да поръчам?
Не, не е необходимо да се регистрирате. Можете да направите поръчка и без да имате регистрация в нашия сайт. Регистрацията се прави с цел да улесни Вашите бъдещи поръчки или да запазите артикул, който сте харесали, но няма да поръчвате веднага. Освен това, ако се регистрирате ще получавате актуални предложения за отстъпки от Glezla.bg и промо кодове за отстъпка.
По какъв начин мога да поръчам?
Можете да направите поръчка директно през сайта ни. С цел да Ви улесним приемаме поръчки по всеки удобен за Вас метод - чрез системата за онлайн чат, e-mail, телефон, както и на facebook страницата ни.
Каква информация е нужна, за да поръчам по телефон или e-mail?
За да поръчате по телефона или електронна поща е необходимо да ни напишете: Име и Фамилия на получателя, телефонен номер за контакт и адрес за доставка. Освен това не пропускайте да ни посочите точното наименование на продукта или неговия код, както и желаните от Вас размер и цвят.
Какъв е срока за доставка?
Всички продукти в сайта са налични и ще бъдат доставени в срок от 1 до 3 работни дни. По желание на клиента може да бъде уговорен точен ден и час за доставката.
С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Онлайн магазин Glezla.bg използва услугите на Еконт.
Каква е цената на доставката?
Цената на доставката варира в зависимост от теглото и сумата на поръчката. При добавяне на продукти в КОШНИЦА, цената на доставката се калкулира и можете да я видите преди финализиране на поръчката. Онлайн магазин Glezla.bg използва услугите на Еконт с 12% отстъпка от цената на доставката.
Мога ли да прегледам пратката при получаването?
Да. Всички поръчки, направени в нашият онлайн магазин се изпращат с опция за преглед и тест, преди заплащането. Ако не харесате даден продукт можете да го откажете и ще заплатите само цената за доставка.
Мога ли да върна поръчката и в какъв срок?
Да. Онлайн магазин Glezla.bg приема върнати пратки без необходимост от причина затова в срок от 14 дни от датата на получаването й. Стоката трябва да е в същото състояние, в което е получена.
Мога ли да заменя закупен продукт?
Да, можете да замените продукт в срок от 7 дни от датата на получаване. Той трябва да е в същото състояние, в което е получен. Доставката се поема от клиента.
За чия сметка са транспортните разходи при рекламация или замяна за продукт?
В случаите, когато Glezla.bg няма вина за възникнала рекламация и при замяна на продукт транспортните разходи се поемат от клиента.
Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като направите поръчка Вие ще получите телефонно обаждане от екипа ни, за да я потвърдите. По време или преди това обаждане можете да направите всякаква промяна на поръчката си. След като веднъж тя бъде потвърдена по телефона, пратката ще бъде предадена на куриер и не е възможно да бъде променяна. Всяка последвала промяна може да бъде извършена с връщане и замяна на продукта, което ще оскъпи доставката.
Мога ли да откажа поръчката си?
В случай, че поръчката вече е потвърдена от Вас по телефона, можете да я откажете като заплатите единствено сумата за доставка. Ако се налага поръчката да бъде отказана по наша вина - ние ще платим разходите за доставка и връщането.
Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?
Вашите лични данни са защитени от ЗЗДЛ и се разглеждат при строга конфиденциалност. Те ще бъдат използвани само във връзка с направените от Вас поръчки и няма да бъдат споделяни.
Как да намеря по-лесно търсения от мен продукт?
За Ваше улеснение сме създали специална вътрешна търсачка в сайта. Тя работи максимално бързо и Ви улеснява да откриете, търсените артикули. Необходимо е да напишете само част от името на продукта и можете да го изберете от предложените Ви по-долу имена.
Защо да избера онлайн магазин Glezla.bg?
Glezla.bg е онлайн магазин за дамски дрехи. Целта на платформата е да Ви предоставя най-добрите оферти за дамски дрехи, обувки и аксесоари и да обновява асортимента си в крак с модните тенденции. Ние се стремим да Ви предлагаме най-красивите модели дамски рокли, най-сексапилното бельо, най-новите модели бански за сезона и всеки последен моден писък на аксесоари обувки и всичко от модния свят. Най-важните неща, които определят начина ни на работа са високото качество на продуктите, конкурентната цена и най-важно - високо качество на обслужването!